trött men en bra dag




Tja just nu är jag trött så jag vet inte hur detta inlägg kommer sluta men gör ett försök. Jag gick inte och la mig efter skolan vilket är anledningen till att jag är trött men bra gjort av mig att hålla mig vaken. För då kanske jag somnar tidigare och är piggare i morgon så behöver inte allt gå runt i en ond cirkel. Skol dan mycket intressant vi pratade mycket om rösten vad man ska tänka på vid inspelning t'ex drick vatten , mycket syre i rummet , repa (kolla igenom texten ordentligt) , hitta energin m.m. Har försökt jobbat på min text till funken men känns som jag har fastnat. Jag har även försökt hitta extra jobb vilket inte alls är så lätt , ska leta mera i morgon. 
Idag till lunch fick vi soppa och till efter rätt äppel paj med vanilj sås gott !


lite ointressanta saker : har bokat om min tvätt tid så jag behöver inte gå upp tidigt på lördag :D
vet inte om jag har sov morgon i morron eller ej
Fick korv med mos till middag  

Jag har även lyssnat på Ken Rings nya platta hiphop den var soft mina favoriter är "välkommen till en ring " och "ber en bön " finns många fler bra , måste lyssna igenom plattan ordentligt. Som sagt vill du höra något bra lyssna på denna platta! Det är allt jag orkar skriva för i kväll  


peace   

Första skol dagen sen min lediget !

Hej alla =)  Kom "hem " från Avesta i går  jag var där i sex dagar både bra och svåra. Det första jag fick höra förutom hej och ett leeende var : vad pigg och frisk du ser ut ! Jag tror det var första gången i mitt liv någon har sagt det och jag kände mig faktikst rätt pigg , jag hade massor av överskotts energi tror jag för det var så kul att träffa alla :D Jag har tänkt på vad ord kan betyda mycket och specillet om man får höra nått bra det kanske är nått litet men kan ha stor betydelse. Vilket jag fick och jag sög åt mig som en mygga vilket gjorde att jag kände mig mycket starkare när jag åkte tillbax till skolan. Jag och Madde var varje dag och vi hade sjukt roligt med guitar hero , kort spel nog för att jag blev skit sur när jag förlorade men även det blev bättre efter ett tag och själv klart blev jag super glad när jag vann hahaha :D Vi kollade även på män som hatar kvinnor skit bra film!
Dessa sex dagar gick lite väl fort och det var dax att åka tillbax. Madde kom till buss stationen för att säga hejdå :) Tack alla för att jag hann träffa er , det var skit kul och vi ses ju igen. Skol dagen i dag var kul jag kände att jag var på G och fokuserad. Vi pratade om hur Branchen funkar , hur media , fans , skivor , gigs om hur dessa hänger i hop. Plus om mangers och bokare lite om hur man ska handskas med det. Te'x att en mangers jobb är att se till att jag skulle tjäna mer med att ha honom /henne anställd än att inte ha det. Skit intressant och jag har lärt mig nått nytt. Vi fick röspetta till lunch mums och sen hade vi besök av banken det var tråkigt och precis när det började bli intressant så var det slut. Okej att jag ska veta om pansions sparande men hallå jag har inte ens en inkomst än så det får vänta. Senare fick vi info om nått ställe jag minns inte var det heter men det ligger på torget i allafall inte nå intressant tycker jag. Fast dom hade en konst ut ställning vilket jag kollade in hittade två intressanta och snygga tavlor lägger kanske upp kort sen. Så var skol dagen slut. Jag gick och la mig för att vila det var ingen bra ide för jag somande så klart. Tog en promenad eftersom jag älskar hösten och vill vara ute så mycket som möjligt. Har även börjat skriva lite på texten till funk temat som vi ska uppträda med nästa vacka ! Hoppas det blir en rolig kväll men det tror jag. 


peace !       


En lång dag

hej jag är nu tillbax på skolan =) Det var en helt okej tåg resa , det luktade korv på Hallsbergs station och blåste som fan så jag trodde jag skulle flyga i väg. Själv klart somnade jag på nästa tåg det gick inte att hålla sig vaken jag kämpa och kämpa men nä. Att somna är ju rena chansningen eftersom jag har så många byten men jag vaknade vid skövde och då var det sex min kvar tills jag skulle av vilket flyt jag har haha:D Hur som helst så kom jag i allafall fram. Jag var skit hungrig så köpte två pan pizza , köpte en liten sketen macka på tåget 20 spänn ! I allafall när jag väl skulle köra in pizzan i micron då funkade den inte så jag började bråka med ugnen något jag snabbt gav upp.
Men jag skulle ha min mat så då löser man problemet igenom att leta efter en micro så tog hissen och börja leta hittade en i bibloteket så nu är jag mätt =) Jag satt och kolla på andra avenyn mätt ,  belåten och helt inne i serien då plötsligt brand larmet går !

Jag får nästan panik och blir dessutom förbannad eftersom jag tänkte att det är någon som driver så jag började fundera på hur jag skulle göra min första tanke var att jag måste ut här i från för det kan ju faktikst brinna men samtidigt ville jag inte lämna mina grejer (min data ). Folk börja skrika och ha sig och jag visste inte vart jag skulle ta vägen det är faktikst en helt annan sak att sitta i ett klass rum på hög stadiet och det är övning än när det bara händer på riktigt.
Min tanke gick också till ugnen tänk om det var jag som hade glömt nått att slå av men det var nått med någon lampa tror jag. Brand kåren kom med blå ljus till och med fast utan syrener. Efter en kort stund fick vi gå in igen och allt var lungt.
 Alltså det händer alltid nått här aldrig lugn stund, Jag har precis packat upp halva väskan för jag var tvungen att skaffa den nya msn jag hade inget val för jag fick inte logga in på min vanliga ! Det tog så lång tid så packade upp under tiden och nu sitter jag här , lyssnar på Jay-Z ft    Alicia Keys -  Empire State of Mind skit bra låt jag älskar den ! lyssna på den om ni vill höra nått bra :D

peace !

en söndag

Hej tror det eller ej men även jag har nu skaffat en blogg , eftersom mina vänner vill veta vad jag sysslar med om dagarna. Jag är just nu hos madde vi spelar guitar hero , madde spelar just nu och det går inte så bra. Jag käkade hos madde i dag , grönskaer med gyros och grädd sås det var as gott. vi tittade även klart på anaconda fyra för tredje gången eftersom jag har somnat alla ggr och har äntligen sett klart den.
Ingen bra film ormen ser helt o verklig ut och låter som en stucken gris. Jag sov över är i natt och madde gjorde en choklad shake som jag fick smaka av och så ville jag också ha en men då var kakon slut så hon gick till sin mamma och hämta mer. Så satt vi där och åt frukost båda med choklad shakes fast madde ¨åt knäcke bröd och jag chips haha. Nu ska jag spela och visa hur man gör hade gött :D  

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0