Snart höstlov eller ja nu !

tjena det var ett tag sen , men internet är kasst och jag har haft lite att göra så det har inte blivit av. Men skitsamma jag är lite trött det är tidigt på morgonen. I tisdags var det ju uppträdande och det blev inte som jag hade tänkt mig det gick väl hyfsat men jag är inte alls nöjd. Jag har alltid haft vädligt svårt med att ta emot komplimanger och nu var det extra svårt eftersom jag sj inte tyckte det var bra. Något nytt som jag måste lära mig för även om jag inte tyckte det var bra så tyckte dom andra det. Sen hade jag byggt upp så stora förväntnigar på mig sj och allt , jag tror jag ska skippa det och bara köra så får det gå som det går då brukar det oftast gå skit bra :D 

Annrs då jo vi har pratat om samplingar och vår uppgift var att sampla saker i naturen osv jag tyckte inte det var så jätte kul först men sen shiit vad roligt det var sen när vi skulle börja sätta i hop det till ett beat halva min grupp var inte där , så det var bara jag och Frida.

Vi skratta så tårarna nästan rann haha. Jag har en känsla av det kommer bli grymt ! Vi hade inga lektioner i dag  och snart bär det av hem eftersom det är höstlov eller ja det börjar engentligen på måndag men jag säger att det börjar i dag :D Det ska bli skit kul att träffa alla ! Jag har redan planerat min och maddes halloween jag försökte få henne med på att vi skulle gå bus eller godis hahaha men det gick inge vidare :D jag har nästan packat färdigt , så nu ska fixa lite saker men jag skriver väl snart igen


peace


mikrofon test , rep , beats och lite mer

Wazzup ännu en skit kul skol dag :D I dag testade vi mikrofoner vilken som passar bäst till vår egen röst , gick igenom lite cubase grejer (för er som inte vet så är cubase ett inspelnings program , man kan även skapa musik i det) , jag å min grupp repade även inför old school grejen och så har jag jobbat på två beats ett av dom är jag säker på att det kommer bli tvär tungt jag hoppas det i allafall.

Senare tog jag , denise och ida en promenad till ica och just nu sitter jag vid datan , lyssnar på musik och emellan åt  jobbar på min text samt repar lite. Ännu en bra dag :D Ja dagen /kvällen kommer jag nog jobba med min musik , sitta vid datorn , lyssna på musik :D
Hoppas morgon dagen blir lika bra!  Jag påminner ni som läser min blogg att ge mig tips på bra musik =)
Idag somnade jag inte på lektionen bra tycker jag för jag vill inte missa nått. Ja det är väl typ allt som hänt idag fint väder har det varit något jag är glad över att hösten håller i sig.



peace  


somnat , guitarr , rep och lite mer !

hej idag har jag haft sång lektion kul men rätt svårt (haha) men man övar ju så blir det väl bättre förhoppningsvis :D Sen pratade vi om vad vi ska hitta på på vår inriktning många bra saker kom vi fram till :D Sista lektionen pratade vi om mikrofoner och jag somnade , jag kämpade och kämpade men jag kunde inte hålla mig vaken.

Jag var as trött så till sist satt jag där på stolen och sov med öppen mun , ja vaknade till snabbt och ansträngde mig och så somnade jag om så höll jag typ på sådär hela lektionen. Lite pinsamt för min lärare kanske tror att jag tycker att det han pratar om är helt ointressant , vilket jag inte alls tycker och jag vill lära mig så mycket som jag kan så var ju lite sur över att jag missade det som han berätta.

Men jag får skylla mig sj för att jag inte sover tillräckligt eller för mycket kanske. I allafall jag vill lätt börja spela guitarr , jag har alltid velat börja och varit intresserad men aldrig tagit tag i saken. Men det ska jag göra nu jag älskar akustisk guitarr , tänk dig dig att typ sitta och hänga med vännerna och så plockar man fram guitarren  det är så kul! Jag har till och med ett plektrium som jag sparat , ja fick med det när jag köpte nån tröja tror jag. Jag spar grejer som jag tycker är coola och giutarr är coolt även om jag inte kan spela det än.

Annars då jo repat lite inför oldschool grejen , handlat snus , bokat tvätt stugan , skrivit lite mer på min andra text och så klart lyssnat på musik. Ännu en bra dag ! =) 


peace I'm out

kreaktiv , på G och en =)

tja alla där ute! I går var jag värsta kreaktiv , jag var vekligen på G vilket jag tycker är skit kul :D Jag skrev klart texten till Old school temat som vi ska uppträda med nästa vecka , något jag ser fram emot ! Jag fortsatte också på en annan text som jag började förut med.
 
Spelade lite piano och lyssnade på musik så klart. På kvällen gick jag till ica för att handla och tog inte med mig min mp3 helt otroligt för jag går typ ingen stans utan den haha. Men när man jobbar och lyssnar på musik så mycket som jag gör och hela dagarna , så är det skönt i bland med lite tystand. Så på vägen till ica gick jag och sjöng  för ja mena helt tyst det går inte , eller ytterst sällan och då menar jag väldigt sällan också. En sådan stund kan jag ta då det gör ont i öronen och de inte orkar nå mer.

 Skit härlig dag i går ,  bra väder och allt. I dag har det typ inte hänt ett smack men dan är ju inte slut än så får väl se vad som händer så ska nog fortsätta på texten och lyssna på musik. Ja jag vet inte riktigt =) Dessutom så var skolan skit kul i dag fast jag tycker den är det varje dag  men vi gick igenom studion mycket att hålla reda på , lyssnat på musik plus fler saker som jag typ inte kommer i håg just nu hahaha mitt minne är inte så bra fast jag skulle säkert komma i håg om jag koncentrerade mig men är lite för trött för det. 


bilden är i från när jag gick på media :D



peace  

en vanlig söndag

wazzup i dag har jag försökt gjort klart min läxa som är skit svår ! Den har en poäng och en viktig sådan tror nog det är första gång jag ser det så när det gäller läxor (haha). I allafall i dag har jag spelat piano det as kul , jag håller på och ska försöka lära mig något nytt. Okej låten är inte ny men det är nytt för mig annars kan jag typ bara 9 crimes och det är den ända jag kan på piano. Jag vill dessutom lära mig den på guitar också , så jag gick till Jonas för att låna hans guitar men guitaren är typ lika stor som mig (haha) så det sket sig. Mormor ringde till mig i dag :D Jag blev så glad av att höra hennes skratt. Annrs har jag väl typ handlat , käkat , börjat på låten =) och lyssnat på musik. En helt vanlig dag =)


Musik tips Avril Lavigne albumet let go och favorit låtarna losing grip och nobody's fool! 
Om du vill höra något bra lyssna på det. 

Det är så kul för jag är oftast så efter  , så i bland bara dyker det upp nått så börjar jag lyssna och blir skit glad om det är nått jag gillar som t'ex från plattan let go när den kom typ 2002 så var mina favoriter helt klart complicated och sk8er boy och jag tycker om dem fortfarande  men losing grip och nobody's fool har jag aldrig hört tidigare och jag tycker dom är skit bra. Det är faktikst rätt kul för det är nytt inte för andra kanske som lyssna på den när den kom ut men det är nytt för mig och det är kul. Har du nå musik tips till mig ? Något med acustik guitar eller det kan va vad som helst förutom reagge , schlager , dansband , skrik musik ,.....


Peace   

en lördah då typ inget har hänt men ändå gott så snabbt

tja alla där ute! Dagen har gått as fort och jag har inte gjort ett skit. Var och handla kyckling wrap något jag har ätit typ varje helg sen jag flytta vilket var typ två månader sen.  Det var ju inte gott kan jag säga , nä ush ja har tröttnat. Så jag åt bara kycklingen för det tröttnar jag aldrig på men jag var fortfarnade hungrig. Så jag gick och handla igen denna gång en ost och skink paj plus två bananer. Jag är smått förbannad över mitt första dåliga köp och mådde illa. Det är inte så kul när man mår illa men är hungrig haha. Jag vet inte ens varför jag skriver detta snacka om o intresannt. Jag ska skriva lite på min text vill spela in på höst lovet , att vara i studion är bland det bästa , ja menar det finns mycket jag tycker är det bästa och det ligger i toppen ! 

Jag har insperation ena sekunden sen försvinner den och kommer igen. Brand larmet gick i natt och själv klart hade jag precis somnat!! Det är skit störande men det var bara att ta jackan och gå ut , det var inget som brann tur det. Har lyssnat på nobody's fool i dag med Avril Lavigne alltså vilken låt ! Som vanligt om du vill höra nått bra lyssna på den. I går Var det en massa bra på tv-n school of rock på tv fyra plus den kanalen hade vi inte , Mystic river skit bra film på femman  och den kanalen hade vi  så klart inte heller snacka om att jag blev sur. Men jag hade en skit bra dag i går ! Förutom att när jag snackade i tele med patricia så kände jag något som kröp på kinden vid ögat och tog bort det så var det en svart spindel ( äckligt ) ! Men nu ska jag fortsätta lyssna på musik och förhoppningsvis komma i gång med min egen :D


peace 


ps ha ögonen öppna för Linkans Music (min)   
  Tiden jag gillade kyckling wrap =)

seg dag

tja idag var det prov , ja är grymt besviken för att jag vet att jag kan bättre än vad jag prestera.
Jag hade 16 av 28 hade kunnat haft 19 om jag läst frågorna ordentligt. Men jag får skylla mig själv för att jag inte pluggade tillräckligt. Men det är bara att släppa det och köra på :D Ska kolla på film senare "changeling" om du inte har sett den kan jag verkligen rekomendera den , skit bra film !

 Annars har det väl inte hänt så mycket i dag eller i veckan som snart är slut. Mitt internet börjar ta form igen så det är jag glad över (tummen upp). Hösten håller i sig och jag hoppas att den kommer göra det ett bra tag till. För när den är slut så får jag vänta ett år till den kommer igen och efter höst kommer ju vintern vilket jag inte alls vill ha ! Men vet inte mer vad jag ska skriva ta hand om er och ha det bra !



peace   

Stå på scen !

hej alla sorry att jag inte har skrivit på länge men internet är fuckt up ! Patricia har varit här hon kom i måndags och åkte i lördags. Vi hade roligt som fan som alltid :D I tisdags var det dags att stå på scen ! Jag var skit nervös men det släppte snabbt och shiit vad roligt det var :P


Vår låt hette funky town och visst var vi funky =) 



Peace !

RSS 2.0