bryta mönster? , utmaning , vitamin dryck och Maguns Uggla !

hey  har tagit paus i städnigen så käkar frukost och skriver nytt inlägg :D  fruskoten består av risifrutti , banan och sån där vitamin well care inte så värst gott men inte vidrigt heller. Undra om det hjälper den innehåller ju fullt med vitaminer och så , så det borde den ju göra tycker man alltså att man blir piggare och ja inte vet ja men gör nytta i allfall. Sj tycker ja ju att musik är den bästa vitaminen ! så vad har hänt då jo har prövat vara ljus tekniker , vi hade konsert i skolan. Jag var nervös men tyckte ändå att ja blev bättre låt efter låt haha.


 Jag fick beröm att ja var duktig och så fast ja vet inte om ja kunde / kan hålla med om det. Ja menar det var hoppigt , inte så värst bra i takt med musiken osv men men. Det var kul i alla fall =) Fick också en utmaning i veckan för mig var det en utmaning , vi fick ett papper med aktiva verb t'ex skrämma , varna , få full i skratt , stila sig osv och så skulle vi välja en och sjunga en låt där efter. Jag valde att stila sig och låten masken kalle men jag hatar att  redovisa inför en grupp jag tycker det är jobbigt och jätte läskigt. Själv klart var jag den som fick börja också! Folk undrar ja men hur kan du då stå på en secn och rappa inför flera då?



Men för mig är inte det samma sak ja vetinte hur ja ska förklara men det är inte det bara. Men hur som helst jag sjöng och gjorde det ändå fast jag tyckte var ur jobbigt och sen gjorde ja en till det blev lättare och bättre sen =) Utmaningar kan vara skrämmande , jobbiga , och inte det minsta lätt men i bland behöver man dem. Till olika saker kanske för att utvecklas eller för att inse att man kan visste! Annrs då jo denna vecka har käts lite som en svacka. Lång tråkig och det mesta bara blä hoppas på en vändning denna vecka. Kanske har tänkt alldelse för mycket eller jo ja har tänkt mycket på hur man bryter mönster.



Hur gör man det ? Som t'ex i sommar då vill jag för en gång skull  göra något och inte bara ligga hemma och glo på tv ochfesta en hel sommar ush vad tråkigt! Jag vill på äventyr därför säger ja att ja vill på kollo alltså ja behöver inte åka på kollo men ja vill göra dom saker man gör på ett kollo. Padla kanot , bada , spela spel som kubb , pil kasting m.m grilla , mini golfa , sjunga allsång , olika tävlingar ja typ.




Eller åka till Gotland till kanpe byn det är så kul där , eller varför inte till Danmark till lego land. Men får väl se man måste ha pengar också hoppas ja får ett jobb.  Sen vill ja göra något mer i vardan ja har ju musiken , kompisar och träning vilket är toppen men ja vill göra något mer måste hitta någon aktivitet.




Att bryta ett mönster är svårt men ja ska göra det så är det bara! Aja lyssnar på Magnus Uggla då kan man ju inte bli annat än på bra humör haha :D I går köpte ja kinder ägg det var as längesen ja åt sånna så gott ! Men nu ska jag fortsätta äta frukost hade bra
 


peace            

tjena mors din gallors ? :D

hej så i dag skiner solen det blir jag glad av , fast jag har haft sol hela veckan :D Så på sport lovet var jag hemma det var kul speciellt att träffa alla :D Jag o madde lirade tv spel och i bland så var jocke och mattias med. Måste säga att jag har tagit det rätt bra har inte vunnit en enda gång och ändå så har jag inte blivit så arg = P Hade även ett litet 20 års party , synd att alla inte kunde komma men vi som var där hade i allfall kul :D

Vi käkade midddag kyckling ,  klyft potatis fast de såg ut som chips , grönsaker och bernie sås mums ! Sen spelade vi öl spelet och senare på kvällen drog vi ut på krogen =) okej ja jag spydde som en häst och sarah med för att jag spydde men men sånt som händer om man dricker för snabbt och för mycket.



Efter en stunds vila drog vi på krogen och hade det värsta party humöret då var vi på  G :D  Annrs då jo har inte varit i skolan på hela veckan för jag blev sjuk på måndags kvällen men är bättre nu. Jag åkte ju tåg tillbaka till skolan skulle varit fram tio i fyra kom fram kvart över sju , jag tänker inte gnälla för det finns andra som fått väntat tio timmar. Men ändå det var drygt och is kallt ! Fast jag förstår inte det kaos som uppstått på grund av snö o vädret vi har haft, alltså att bussar och sånt inte gått i tid folk har varit som tokiga och nästan börjat slåss. Tänk om sverige skulle drabbas av en riktig katastrof och då menar jag en riktig katastrof !



Jag tror inte vi skulle klara av det om männsikor blir galna av att bussen inte går i tid tänk dig då om typ hus skulle rasa på grund av jordbävning. Nä snälla ja menar det blir väl inte bättre eller att bussarna går snabbare för att folk blir tokiga och varför ska alla jämt ha så brottom med precis allt ?




Jag tror att människor stressar mer än vad som behövs kanske inte jag då (haha). Stanna upp en sekund när du springer till bussen och ta ett djupt andetag och se upp så inte livet springer förbi dig. Beställde en ny t - shirt i torsdags och den kom på fredan  snacka om snabb leverans det tackar jag för :D Lägger upp bild sen. Nä nu ska jag gå och handla käk och se på film.


peace   out  ( om ni inte ser vad jag har på flaskan så är det en beer bong och hade inga flask öl bara burkar så man tager vad man hager  :D )

RSS 2.0