veckan snart slut

Hey alla där ute ! Vad har hänt sen sist jag skrev , jo har haft sång lektion i dag det var as kul en ny övning lite jobbigare än de andra men bra och kul =) Har även jobbat med typ not lära så håller på och lär mig vad prim eller (primo) kanske det var minns inte , sekund , tesh och qvint m.m :D

jag kan berätta mer sen vad jag har lärt mig under veckan. Annrs då jo är lite trött kollade på Phantom of the opera den är så grymt bra och musiken alltså jag får gåshud tips om du inte sett den se den :D I allafall så somnade jag så är lite ny vaken just nu. I morgon kommer mina två fjantar hit, shiit vad kul vi ska ha och jag har saknat dem jätte mycke =)  Men ska snart gå o äta så ha de gött ta hand om varandra ! 


gammal bild media åkte till Sthlm (vi)


peace


Spelnigen och frilufs dag!

Hey ! I går var det ju uppträdande (rock tema) Jag var super stressad och det kändes som att allt skulle skita sig men det var den roligaste spelningen hitills tycker jag för jag tog för mig mycket mer och snackade med publiken och det var hur fett som hellst ! Det kanske inte var mitt bästa framförande av låt osv , jag får se filmen nästa vecka och kommer säkert hitta undra saker att gnälla om men just nu är jag i allafall nöjd.  I dag var det frilufs dag när jag fick höra att vi skulle ha det skrek jag rätt ut näj!!!!!!!!!!!!! För jag gillar det inte för fem öre och trodde att jag hade blivit av med det eftersom jag går på folkhögskola och inte gymnasiet!

 Men sen fick jag höra att man fick välja mellan bowla och bada tänk att frilus dag inte alltid behöver innnebära skog och naturen :D I allafall jag valde att bowla , det var jag , Frida , kevin och camilla.
 Kevin var ju skit bra på bowling och jag som hatar att förlora !!! vilket jag också gjorde så nu behöver ni inte fråga nått om bowlingen okej ! Sen drog kevin o frida så jag spelade en match till med några andra förlorade där med och nu tänker jag sluta skriva om detta innan jag blir förbannad igen.


 Bussen gick hem från Värnersborg kl två och jag höll på att frysa i hjäl riktigt kallt i dag. Som vanligt somande jag på bussen och när vi kom hem så slog ja på dirty dancing och somnade=) Jag var helt slut men en rolig dag. Det var ingen god mat i skolan i dag korv med mos ingen höjdare.Jag har varit utan snus i en vecka typ och det går bra mitt onico hjälper mig :) Sen har jag kollat på riverside , kysst av spriten och playa del sol och nu lyssnar jag på musik käkar marie kex och äpple. Jag ska fortsätta på min låt nu så ta det lungt och ta hand om varandra    


peace

Tiden går fort

Tja shiit vad dagarna går fort , helgen är redan slut. Det jag har gjort i helgen är kollat på film , seta vid datorn, gjort musik ,  käkat snask och druckit bärs :D Jag vet att jag typ gör samma saker hela tiden och det kanske blir tråkigt att läsa om hahah. Men det viktigaste är att jag trivs och tycker det är kul vilket jag tycker och musik det kan man aldrig få för mycket av ! Förutom när örorna blir trötta. Det går rätt bra med snuset kan inte tro att det redan har gått en vecka sen jag sluta och  ja jag saknar det specillet en snus efter maten :(  Men jag vet att jag kommer tjäna på att sluta och då menar jag inte bara pengar. I morgon intar jag scenen på min skola hahaha vilket jag gör vart tredje vecka men ändå det är sån kick asså I love it ! Förra gången gick det ju inte så bra så som jag ville får se hur det går i morgon jag skriver sen. Jag orkar inte skriva mer nu hade gött och  ta handom varndra där ute :D



Musik tips

Mange Myt - kvinnoboxarvalsen en riktigt bra låt !


peace

det var länge sen !

Wazzup det var länge sen :D På höst lovet åkte jag hem till Avesta det var skit kul :D Det är synd att lovet inte var längre men  fick träffa mina nära o kära , kändes som att tiden sprang i väg men fick i allafall träffa dem :D Det går bra i skolan snart uppträdanade igen :D Denna gång rock tema som jag ser fram emot var lite rädd i början att det skulle skita sig men nu ser det ljust ut. Jag har slutat snusat , slutade för två dagar sedan så sitter med onico , det går väl halv bra mådde dåligt i natt och drömde mardröm vilket inte alls var kul!Men det går ändå bättre än vad jag trodde :D Fattar inte varför jag började med skiten men jag var väl inte särklit smart när jag var 13 år. Ja det är väl lite som hänt , jag ska försöka skriva oftare som jag gjorde i början. 


Musik tips Achy breaky heart  och somebody said a pryer - Billy ray cyrus 
 


Achy breaky heart svänger och är skit rolig  bara att dansa på !

Somebody said a pryer är riktigt bra väldigt djup och fin text !

I digg it


Peace

RSS 2.0